Språkutbildning

Vi hjälper er som vill bli bättre på att kommunicera på tyska eller svenska. Du kanske vill bli bättre i telefon, i skrift, på möten, under konferenser, på mässor eller inför en utlandsflytt.

Vi anpassar oss till kundens behov och kan träna alla i organisationen, från VD till specialister av olika slag. Materialet vi använder i utbildningssituationen är färskvara och anpassat till varje kund. Vi använder t ex säljmaterial, rapporter, manualer, offerter och Internetartiklar för att bygga upp ett aktuellt och aktivt ordförråd.

Före utbildningsstart får kunden träffa en av våra utbildare. Eventuella förkunskaper och behov analyseras då först för att vi sedan ska kunna presentera ett vettigt upplägg och lämna offert.
   
Utvärdering under och efter avslutad utbildning är ett av redskapen för kvalitetskontroll och för att uppnå ett önskat resultat.


Det är den anpassade och personliga servicen som vi tillhandahåller, vi tror är viktig för våra kunder och som gör att så många väljer att återkomma till oss. Tveka inte att höra av er till oss om ni är intresserade eller har några frågor.


Swedish for expats

Please contact us for further information either by e-mail post@sprakelit.se or phone +46 (0)40 30 40 33
Språkelit    |    Båtbyggaregatan 61, 216 42 Limhamn    |    +46(0)733 - 86 19 69    |    post@sprakelit.se